www.neweraromania.com
INCHIRIERE RAPIDĂ ȘI TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMANDĂRI PESTE 120€!
Romania

Livrare & Retur

Politica de returnare
Citiți cu atenție aceste politici înainte de a vă plasa comanda. Pentru că este o înțelegere egală cu dvs. și cu magazinul nostru, sperăm că puteți avea o experiență bună în magazinul nostru. Acum, vă rugăm să consultați politicile de mai jos:
Oferim o garanție de returnare și schimb de 7 zile pentru toate produsele. Dacă doriți să vă întoarceți sau să schimbați un element, vă rugăm să ne contactați în prealabil pentru instrucțiuni suplimentare. Ne pare rău că taxele de transport nu sunt rambursabile.
Pentru Retururi
Dacă doriți să vă returnați articolele, vă rugăm să ne anunțați în prealabil motivul și numărul de ordine al returnării în termen de 7 zile de la primire. Răspunsul dvs. este foarte important pentru noi. Orice elemente trebuie trimise înapoi împreună cu pachetul original. Toate pachetele trebuie trimise prin intermediul unei metode trasabile. Nu suntem responsabili pentru pachetele pierdute în tranzit. Vă rugăm să fiți atenți la faptul că tarifele originale de expediere nu sunt rambursabile. Deci, vă rugăm să ne contactați cu toate întrebările și preocupările înainte de a plasa comanda.
Pentru schimburi
Produsele trebuie returnate în termen de 7 zile de la livrare, iar clientul este responsabil pentru toate cheltuielile de expediere cauzate de întregul proces de schimb. Toate elementele pot fi schimbate numai pentru înlocuirea prețului egal, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că vom emite înlocuirile numai după ce ați primit returnările.
Anularea comenzii dvs.
Dacă ați plasat o comandă și doriți să o anulați mai târziu, vă rugăm să contactați reprezentantul serviciului clienți cât mai repede posibil. Dar dacă comanda dvs. a fost expediată, nu vom avea nici o modalitate de ao anula.
Pentru rambursare
Rambursările vor fi aranjate de îndată ce primim și verificăm produsele returnate. Dacă vi se solicită o rambursare pentru elementele nereturnabile, o rambursare va fi emisă atunci când ne contactați în legătură cu problema dvs. de produs. Când rambursarea este trimisă, vă puteți aștepta să o primiți în decurs de 15-25 zile lucrătoare, deoarece este nevoie de ceva timp pentru compania de carduri de credit și banca pentru a procesa rambursarea.
Dacă problemele dvs. nu respectă politica privind returnările, vă rugăm să ne contactați.

Copyright © 2020 Sapca New Era Ieftine Outlet Romania Online All Rights Reserved. Powered by www.neweraromania.com
Romania